Du er her

Distriktsturneringer

Distriktet arrangerer turneringerne til venstre. Klik på den ønskede turnering for mere information, tilmelding, og oversigt over allerede tilmeldte. <<<<<.

Afmelding skal ske ved at klikke på teksten Slet tilmelding på tilmeldingsblanketten så tidligt som muligt

Generelle regler for distriktsturneringer

Der er fri tilmelding til alle turneringer. I tilfælde af overvældende mange tilmeldinger til en given turnering kan der evt. afholdes B-finaler. Vindere af finalerne i mix -, åben-, dame- og seniorpar samt klubhold er distriktsmestre, som bliver hædret med medaljer. I disse turneringer spilles samtidig om et antal deltagerpladser i DM i Svendborg (par) samt klubhold i oktober. Distriktet betaler halvdelen af indskuddet for de kvalificerede DM-deltagere i par.

Tilmeldingsfrister
Det gælder generelt for turneringer der spilles enten lørdag eller søndag at tilmeldingsfristen er den nærmest foregående mandag kl. 20

Betaling
Fra og med forårets parturneringer 2016 bedes man parvis indbetale turneringsgebyr (pt. kr. 250,00 pr par - juniorer halv pris) inden tilmeldingsfristens udløb til Reg. nr. 7616 - kontonummer 2022834 . Ved indbetaling skal opgives makkers navn og den turnering, indbetalingen vedrører, f.eks. mix-finale – Birgitte Engelbrechtsen. Ens eget navn fremkommer automatisk, men må også gerne anføres, hvis der er plads. Som et forsøg vil vi prøve at sende en automatisk reminder ud om betaling, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Forplejning
Frokost og anden forplejning betales fortsat kontant på spillestedet. En fra bestyrelsen vil sidde klar med en liste over tilmeldte. Som spiller bedes du gå hen til vedkommende, så snart du kommer, så betalingen kan klares med det samme og ikke lige i de sidste minutter op til turneringsstart. Hvis dette ikke ønskes bedes man huske at afbestille ved tilmeldingen. Medbragt mad må ikke nydes i spillelokalerne.

Turneringskalender
Kør musen over de markerede felter i Turneringskalenderen til højre for at se hvilke turneringer der spilles de pågældende dage. Klik for at gå til turneringsbeskrivelse og tilmelding.