Du er her

Distriktsturneringer

Distriktet arrangerer turneringerne til venstre. Klik på den ønskede turnering for mere information, tilmelding, og oversigt over allerede tilmeldte. <<<<<.

Afmelding skal ske ved at klikke på teksten Slet tilmelding på tilmeldingsblanketten så tidligt som muligt

Generelle regler for distriktsturneringer

Der er fri tilmelding til alle turneringer. I tilfælde af overvældende mange tilmeldinger til en given turnering kan der evt. afholdes B-finaler. Vindere af finalerne i mix -, åben-, dame- og seniorpar samt klubhold er distriktsmestre, som bliver hædret med medaljer. I disse turneringer spilles samtidig om et antal deltagerpladser i DM i Svendborg (par) samt klubhold i oktober. Distriktet betaler halvdelen af indskuddet for de kvalificerede DM-deltagere i par.

Tilmeldingsfrister
Det gælder generelt for turneringer der spilles enten lørdag eller søndag at tilmeldingsfristen er den nærmest foregående mandag kl. 20

Betaling
Man bedes indbetale turneringsgebyr parvis/holdvis inden tilmeldingsfristens udløb til reg. nr. 7616 - kontonummer 2022834. Priser i 2021/2022 sæsonen: kr. 280,00/par (28+ dog 250,00/par), kr. 1.000,00/hold. Juniorer halv pris. . Ved indbetaling skal opgives makkers navn og den turnering, indbetalingen vedrører, f.eks. mix-finale – Birgitte Engelbrechtsen. Ens eget navn fremkommer automatisk, men må også gerne anføres, hvis der er plads. Som et forsøg vil vi prøve at sende en automatisk reminder ud om betaling, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Forplejning
Forplejning bestilles ved turneringstilmeldingen og betales sammen med turneringsgebyret. Pris i 2021/2022 sæsonen: Kr. 125,00/pers. Medbragt mad må ikke nydes i spillelokalerne. Drikkevarer kan købes kontant (ofte også pr. MobilePay) på spillestedet. Hvis dette ikke ønskes bedes man huske at afbestille ved tilmeldingen. Medbragt mad må ikke nydes i spillelokalerne.

Turneringskalender
Kør musen over de markerede felter i Turneringskalenderen til højre for at se hvilke turneringer der spilles de pågældende dage. Klik for at gå til turneringsbeskrivelse og tilmelding.